Digitalno snimanje govornih komunikacija

Karakteristika trenutnog vremena u kojem živimo je rapidan razvoj novih tehnologija, spajanje odvojenih sistema u funkcionalnu jedinicu i centralizacija administracije podataka, kreirajući univerzalne alate za jedinstvenu administraciju i procesiranje informacija itd. Novi trendovi koji se uzdižu,a na bazi kompleksnih informacija dostupnih u real-time vremenu su najvažniji proizvodi.

Kompanija RETIA je odgovorila na ovaj trend uključujući novi ReDat3 digitalni sistem za snimanje u svoj portfolio veoma uspješnih produkata. Dok je originalni ReDat2 sistem primarno namijenjen snimanju audio signala iz analognih ili digitalni telekomunikacionih interfejsa, ReDat3 je univerzalni multi-data digitalni sistem sposoban za integraciju i snimanje različitih vrsta podataka iz različitih interfejsa. Sistem se može proširivati dodavanjem integracionih alata sa nadograđenim aplikacijama za jedinstveno procesiranje informacijama.

RETIA Inc je reagovala na ovu 'eksploziju' zahtjeva za obradom podataka nudeci širok spektar modula za snimanje IP telefonije unutar okvira treće generacije ReDat sistema za snimanje.